Vattenflaskor med tryck som en del av er marknadsföring

Ett bra, enkelt och effektiv sätt att marknadsföra ett företag är profilprodukter. Profilprodukter är sådant som på något sätt framhäver företagets varumärke. Det kan vara kläder, kontorsprodukter och fritidsartiklar som utformas i företagets färger och/ eller med företagets logotyp. En mycket användbar profilprodukt är vattenflaskor med tryck.

En vattenflaska med tryck kan användas i många olika sammanhang och förmedlar, förutom företagets varumärke, en känsla av välmående eftersom vatten är hälsosamt i de flesta situationer. Många förknippar vattenflaskor med sport. Det passar dock även alldeles utmärkt att ha en vattenflaska på kontorsskrivbordet för att ha härligt friskt vatten att dricka hela dagen, vilket också bidrar till god hälsa. Ett företag som satsar på vattenflaskor med tryck http://vattenflaskormedtryck.com/ visar att företaget är omtänksamma om medarbetare och kunder samt har en sund och sportig profil.

Varianter och användningsområden

Det finns en mängd olika varianter av vattenflaskor beroende på användningsområde. Det behöver inte nödvändigtvis vara ett företag som beställer profilprodukter i form av vattenflaskor med tryck på. För t.e.x sportklubbar och idrottsföreningar är en vattenflaska med tryck en riktig höjdarpryl som förstärker lagkänslan. Även på t.ex. ett arrangerat idrottsläger är en vattenflaska med tryck bra reklam för arrangören och en bra souvenir för deltagarna som kan använda vattenflaskan till vardags och minnas hur roligt lägret var.

Det finns många olika typer och designer på vattenflaskor med tryck. Till exempel en traditionell sportflaska med gängat lock och ett munstycke som dras upp ur flaskan. En sådan flaska kan tillverkas i valfri färg och förses med logotyp. Vill man ha en mer elegant flaska som kan användas på kontor kan man istället välja en genomskinlig flaska med smäcker design och valfri färg som kontrast på lock och handtag.